Anne’s favoriete recept van de week: wrap-pizza met tonijn
De wrap-pizza was een tijdje een hit op TikTok en dat heeft ervoor gezorgd dat ik ‘m heb opgenomen in mijn favoriete wekelijkse recepten. Je kunt eindeloos variëren met de toppings. Probeer ‘m eens met parmaham en truffelmayonaise of volg het recept van deze week: de wrap-pizza met tonijn.
Ook lekker: huisgemaakte tonijnsalade voor op een broodje, bagel of lekker bij de borrel.
Wrap-pizza met tonijn
Dit recept is zoals al mijn favoriete wekelijkse recepten super simpel. Op zoek naar meer recepten die binnen een handomdraai op tafel staan? Probeer eens deze salade met burrata en parmaham, pita’s met vegetarische gyros of courgetti met zalm.
Wat heb je nodig?
Duur: 15 minuten
Personen: 2
- 4 (volkoren) wraps
- Tomatensaus
- Geraspte kaas en/of mozzarella
- Twee blikjes tonijn in water
- 1 rode ui
- Kappertjes
- Rucola
- Italiaanse kruiden
Hoe maak je dit overheerlijke recept?
- Verwarm de over voor op 180 graden.
- Bedek de wraps met tomatensaus en strooi vervolgens wat Italiaanse kruiden over wraps.
- Strooi de geraspte kaas over de wraps of verdeel wat mozzarella over de wraps.
- Laat de tonijn uitlekken en verdeel dit ook over de wraps.
- Snijd een rode ui in halve ringen en verdeel samen met wat kappertjes over de wraps.
- Doe de wrap-pizza’s voor ongeveer 8 tot 10 minuten in de oven.
- Als de wrap-pizza’s klaar zijn doe je nog wat rucola over de pizza’s. Eet smakelijk!