Dit zijn de lekkerste cocktailrecepten gemaakt met Bombay Citron Pressé
Gin & Tonic-fans opgelet: upgrade je zomercocktail met Bombay’s nieuwe smaak Citron Pressé, een nieuwe gedistilleerde gin gemaakt van een 100% natuurlijke fruitinfusie met de verfrissende smaak van versgeperste mediterraanse citroenen en jeneverbesnoten. Het premium gin merk blijft de creatieve grenzen van smaak verleggen en zoals bij alle producten staan de mogelijkheden voor het experimenteren met cocktails centraal. Experimenteren met cocktails? Da’s wel wat voor ons.
Citron Pressé is gemakkelijk te mixen en ook ideaal om te serveren over ijs met tonic en een schijfje citroen, lekker verfrissend en makkelijk. Om de nazomer te vieren zetten wij de lekkerste cocktailrecepten voor jou op een rijtje.
Bombay Citron Pressé
Citron Pressé onderscheidt zich door een uiterst verfijnd infusieproces. Na de destillatie worden er geen kunstmatige smaakstoffen of suikers toegevoegd. De handgeplukte mediterraanse citroenen worden vroeg in het seizoen geoogst om de meest verfijnde, frisse citrusnoten op te vangen die gebruikt worden in de natuurlijke fruitinfusie. Dr. Anne Brock, Master Distiller legt uit: “Bij het creëren van Citron Pressé is het van essentieel belang dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om hiermee een product van de hoogste kwaliteit te creëren.”
Om te vieren dat het nog zomer is (21 september begroeten wij de herfst pas dus tijd zat!) zetten wij de lekkerste cocktailrecepten met deze nieuwe ginsmaak op een rijtje. Ben jij wel fan van een goeie G&T? Dat ben je hier aan het juiste adres. Waan je in Italië met deze heerlijke frisse drankjes en geniet van de laatste zonnestralen.
Here you go!
Citron Pressé & Tonic
Een simpel maar heerlijk verfrissende cocktail.
Ingrediënten
● 50ml (5cl) Bombay Citron Pressé
● 100ml (10cl) premium tonicwater (bij
voorkeur Fever-Tree)
● Citroenpartje uitgeknepen en gebruik als
garnering.
Glas
● Copa, witte wijn of highball glass.
Bereidingswijze
Vul het glas met ijsblokjes, schenk alles erin en roer.
Garneren en serveren.
Pressé & Soda
Yum!
Ingrediënten
● 50ml (5cl) Bombay Citron Pressé
● 100ml (10cl) sodawater (bij voorkeur
gekoeld)
● Citroenschijfje (garnering)
Glas
● Tumbler glas
Bereidingswijze
Vul het glas met ijsblokjes, schenk alles erin en roer. Garneren en serveren.
Pressé & Cloudy Lemonade
Limonade was nog nooit zo lekker.
Ingrediënten
● 50ml (5cl) Bombay Citron Pressé
● 100ml (10cl) troebele limonade (bij
voorkeur Fever Tree Sicilian Lemonade)
● Citroenpartje (garnering)
● Takje munt (optioneel)
Glas
● Highball of een wit wijnglas.
Bereidingswijze
Vul het glas met ijsblokjes, schenk alles erin en roer.
Garneren en serveren.
De ultieme Tom Collins
Met nét dat beetje extra..
Ingrediënten
● 50ml (5cl) Bombay Citron Pressé
● 15ml (1,5cl) vers geperst citroensap
● 10ml (1cl) suikersiroop (2:1 verhouding) /
rietsuiker (of 1 theelepel witte kristalsuiker)
● Overgieten met sodawater (circa 75ml – bij
voorkeur gekoeld)
● Citroenpartje (garnering)
● Kers ( optioneel)
Glas
● Highball glas.
Bereidingswijze
Vul het glas met ijsblokjes, schenk alles erin en roer.
Garneren en serveren. Als je kristalsuiker gebruikt, los die dan eerst op voordat je ijs en soda toevoegt.
Zo kom jij die laatste weken van de zomer wel door, toch?
Throwback – Met deze heerlijke cocktailrecepten krijg je iedere twenty-something weer aan de Malibu