Food diary: dit is wat Rihanna op een dag eet
Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van bad girl Rihanna.
Rihanna is een echte powervrouw. Ze heeft het allemaal: ze is een fantastische zangeres en vooral een onwijs sterke buisiness vrouw. Met haar roots in Barbados verwachten we kruidige, warme en vooral tropische recepten. Klopt dat? Wat eet Rihanna op een dag? We zochten het voor je uit!
Dit eet Rihanna op een dag
Rihanna heeft een persoonlijke chef, Debbie Solomon. In een aflevering van The Doctors vertelt Solomon alles over de favoriete gerechten van Rihanna.
Ontbijt
Rihanna begint haar dag met een flinke portie proteïnen. Solomon maakt ‘s morgens vier gekookte eieren, een getoast broodje (zonder de korstjes!) en een flink bord met fruit. Dat bord kan gevuld zijn met bessen, ananas, mango en papaya – net wat er die dag voor handen is.
Lunch
De popzangers houdt van een lichte lunch. Zo eet ze het liefst salades of maaltijden met vis. Vis met aardappelen of rijst staat vaak op het menu – uiteraard op smaak gebracht met de lekkerste kruiden.
Op deze website lezen we dat een van haar favoriete salades een salade met wilde tomaten, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, basilicumbladeren en balsamicoazijn is.
Avondeten
Solomon laat weten dat haar curry met aardappelen en kip het favoriete gerecht van Rihanna is. Sterker nog: dit gerecht staat minimaal één keer per week op het menu. De moeder en tante van Rihanna hebben zelfs geholpen met het perfectioneren van het gerecht om het nóg lekkerder te maken – zo’n grote rol speelt deze curry in het eetpatroon van Rihanna.
Hoe je de curry zelf maakt? Daar heb je de volgende ingrediënten voor nodig: kipfilet, zoutarme kippenbouillon, extra vergine olijfolie, knoflookpoeder, uienpoeder, Old Bay-kruiden, Lawry’s kruidenzout, Jamaicaanse curry, komijn, zwarte peper, boter, aardappelen, groene ui, Scotch Bonnet peper, een teentje knoflook, verse tijm en een ui. Het volledige recept vind je hier.
Fun fact: Solomon laat ook weten dat ze áltijd Scotch Bonnet peper saus bij zich moet hebben, waar ter wereld ze ook zijn. Dit is een van Rhianna’s favoriete hete sausjes.
Daily MailThe DoctorsRachael Attard