Must try: zó maak je Julia Fox haar favoriete bananenbrood met hazelnoot
Het TikTok-account van Julia fox is een echte one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt in je leven. Zo kun je er terecht voor de laatste celebrity gossip, modetrends en is de TikTok pagina een feestje voor DIY’ers. Maar nu kan je ook voor recepten bij het model terecht, deze week postte ze namelijk haar eerste recept op TikTok, waarin ze laat zien hoe ze bananenbrood een zoete en nootachtige twist geeft. En wij vertellen je precies hoe je het bananenbroodrecept van Julia Fox van TikTok zelf kan maken.
Ben je dus een echt fan van bananenbrood? Dan moet je dit recept echt proberen!
Zo maak je Julia Fox’s bananenbrood met hazelnoot
Een ding is zeker Julia is geen fan van overrijpe bananen, maar voedsel verspillen is natuurlijk geen optie dus kiest ze ervoor om haar favoriete bananenbrood recept te maken. Ze laat in de TikTok zien hoe ze haar eenvoudige recept voor bananenbrood met chocolate chips een Italiaanse twist geeft door wat amandelextract toe te voegen en het brood te toppen met romige hazelnootpasta.
Begin je nu wel zin te krijgen in een lekker stukje bananenbrood? Lees dan vooral verder.
@juliafox Never throw away ur your yucky bananas!!!
Dit heb je allemaal nodig:
- 120 gram boter
- 150 gram suiker
- 3-4 rijpe bananen
- 2 eieren
- 1/2 theelepel vanille-extract
- 1/2 theelepel amandel-extract
- 65 gram bloem
- 1 theelepel baking soda
- 85 tot 170 gram chocolate chips
- Hazelnoot spread naar keuze
Stap 1: Verwarm je oven voor op 180 graden.
Stap 2: Klop in een beslagkom boter en suiker romig.
Stap 3: Voeg bananen toe en pureer deze tot een gladde massa.
Stap 4: Roer nu de eieren, vanille- en amandelextract erdoorheen.
Stap 5: Meng in een aparte kom de bloem, bakpoeder, zout door elkaar.
Stap 6: Voeg nu de natte ingrediënten bij de droge en meng tot een gladde massa. Spatel de chocolate chips erdoor.
Stap 7: Giet het bananenbrood beslag in een ingevette broodvorm en bak deze voor een uur.
Stap 8: Laat je bananenbrood goed afkoelen, snij het in plakjes en bestrijk het met hazelnootpasta voor een zoete en romige bite. En nu genieten!